11-09-07

Terreuraanslagen en islam

Tegenwoordig zijn er vele terroristische aanvallen. Het ergste is dan ook dat ze 'In naam van Allah' worden verricht. Dit bezorgt een slechte naam aan de islam, terwijl de islam dit totaal niet aanmoedigt. Meerdere keren staat er in de Koran dat men niet mag doden, dat een moslim vredelievend moet zijn en oorlog dus uitgesloten wordt. Men mag alleen oorlog voeren uit verdediging. Een ander land bombarderen is niet uit zelfverdediging en wordt dus ook niet goedgekeurd in de islam.

We zouden beter de daders van deze aanslagen beschuldigen in plaats van de islam, want dat zou toch onrechtvaardig zijn tegenover andere moslims die zelf ook tegen deze terreuraanslagen zijn?

Ik hoop dat na het lezen van dit stukje ik je misschien op andere gedachten heb gebracht en dat de volgende keer wanneer er een terreuraanslag is 'In naam van Allah' je dan de terroristen zelf beschuldigt en de islam niet vernoemt als dader. Ik hoop dat in de toekomst mensen elkaar beter zullen begrijpen en dat en dat ze elkaar niet veroordelen omwille van hun geloof.

Peace.

20:12 Gepost door Moslima_met.de.wil.van.Allah in Terrorisme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.