29-03-08

'Fitna' van Geert Wilders

29/03 Toch gemeenschappelijke EU-verklaring over 'Fitna'

In feite heeft de film ook positieve gevolgen voor de moslims. Het is namelijk zo dat veel mensen met de negatieve informatie die Geert Wilders verspreidt gaan beginnen denken. Ze gaan zich afvragen of het écht waar is wat Wilders verkondigt. Dit heeft dus tot gevolg dat meer mensen zich gaan verdiepen in de islam, en hopelijk zoals de moslims, tot het besef zullen komen dat de islam écht een religie is van vrede, en dat het écht van God/Allah komt.De Europese Unie is het zaterdag dan toch eens geworden over een gemeenschappelijk standpunt over de film Fitna van Geert Wilders.

De ministers stellen dat ze het standpunt van de Nederlandse regering volledig steunen. Ze wijzen net als het kabinet Fitna af en stellen dat de film islam gelijkstelt met geweld. Die voorstelling wordt door de EU-ministers "scherp afgewezen".

Ze stellen tegelijkertijd dat mensen die zich beledigd voelen door de film daarin geen excuus mogen vinden voor agressie of bedreigingen. Ook vinden de ministers dat de productie van de film valt binnen het uitoefenen van het recht op vrijheid van meningsuiting.


Bron: www.gva.be


Wilders' film is gewoon een manier om te provoceren. Waarschijnlijk heeft hij deze film gemaakt om zo meer bekendheid te verwerven én in de hoop om een gewelddadige reactie van de moslims uit te lokken, om ons zo in een nog slechter beeld te zetten.

Wilders' eigen doel is eigenlijk wat hij de islam wilt aansmeren: 'fitna' of '2 partijen tegen elkaar opzetten, ruzie stoken, roddels en/of andere onwaarheden verspreiden, e.d.'.

Door zijn film wil hij 2 doelen bereiken. Ten eerste wil hij de moslims in een (nog) slecht(er) daglicht zetten. Ten tweede wil hij 2 partijen creëren: de moslims tegen de rest. 

Met de wil van Allah zal zijn opzet mislukken. 

In feite heeft de film ook positieve gevolgen voor de moslims. Het is namelijk zo dat veel mensen met de negatieve informatie die Geert Wilders verspreidt gaan beginnen denken. Ze gaan zich afvragen of het écht waar is wat Wilders verkondigt. Dit heeft dus tot gevolg dat meer mensen zich gaan verdiepen in de islam, en hopelijk zoals de moslims, tot het besef zullen komen dat de islam écht een religie is van vrede, en dat het écht van God/Allah komt.

 

 

19:55 Gepost door Moslima_met.de.wil.van.Allah in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.